Guerrilla voor Museum

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie Museum Guerrilla Cor Hospes

500 eendjes midtown Atlanta tijdens de ochtendspits. Om een tentoonstelling te promoten van het Museum of Design Atlanta (MODA). Niet over badeendjes, maar over badkamerdesign.

  Meer...

20 April: Guerrilla Kony Day

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie Kony 2012 Cor Hospes

Hoe maak je een onzichtbare oorlogsmisdadiger zichtbaar. Met een guerrillamarketing campagne die de taal spreekt en de sympathiek krijgt van de massa.

  Meer...

Guerrilla met drama in Aarschot

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie TNT Aarschot Cor Hospes

Wauw. Zo zet je pas een nieuwe digitale zender op de kaart. Een gesprek met de makers van de guerrilla-actie voor TNT. Over hoe je met een rode knop mediarumoer laat exploderen.

  Meer...

Opfleuren: Rode Kruis speelmachines

Boek Guerrillamarketing Revolutie Cor Hospes Opfleuren

Opfleuren. Noem ik de guerrillamarketingstrategie in mijn nieuwe boek. Een kunstwerk als guerrilla. Of is het guerrilla street art?

  Meer...

Geurtje doet DWDD doordraaien

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie DWDD Axe Cor Hospes

Zoenende mensen in het publiek bij DWDD. Geen studentengrap, maar een guerrilla van een deomerk, bleek. Het maakte DWDD-eindredactrice Dieuwke Wynia (@dieuwkeWDD) laaiend. Aldus kreeg de geurtjesverspreider precies waar het op had gehoopt: een megaboost media-aandacht. Meer...

Guerrilla op de Wallen

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie Wallen Amsterdam Cor Hospes

Bloot slaat vaak dood. Borsten en billen zijn nou eenmaal begeerlijker blikvangers dan merkboodschappen. Tenzij dat bloot juist een onderdeel van je guerrilla boodschap is.

 

  Meer...

Oplossen: Twitterende Parkeerplekzoeker

Guerrilla marketing guerrillamarketingrevolutie Mercedes Tweet Cor Hospes

Oplossen noem ik de guerrillamarketingstrategie in mijn nieuwe boek. Oftewel nuttige reclame. Marketing waarmee je het leven van mensen verrijkt.

  Meer...