Gratis e-book Straatguerrilla

Boek Guerrillamarketing Revolutie Cor Hospes

Zie hem staan. Glunderen. Met mijn nieuwe boek ‘De Guerrillamarketing Revolutie’. Over mijn uitgever Geerhard Bolte heb ik het. Ik denk vooral dat hij opgelucht is.

 

Lang was ik met mijn boek bezig. Temeer daar ik besloot het voor de deadline augustus 2011 allemaal anders te willen doen. Niks geen boek opgebouwd op basis van technieken, maar op basis van strategieën. En dat werden dus die 10 O’s. Rijkelijk geïllustreerd met cases uit eigen keuken en van andere bureaus.

 

Naar: het was soms bijkans onmogelijk aan goed illustratiemateriaal te komen. Alsof veel merken niet trots op hun guerrilla acties zijn. Ook wilden merkverantwoordelijken niet altijd met mij praten, sterker, een enkeling zei dat ze daarvoor zelfs de komende maanden geen tijd had. Begrijpelijk wellicht als je naar deze actie kijkt. Maar vooral jammer, want de gesprekken die ik had met onder meer de makers van de guerilla acties van Hi-Tec, Energie Veilig, Bavaria Babes, Heineken Italia en Zeeman gaven veel nieuwe inzichten over strategie en doelstellingen.

 

En iets anders. Welke rol speelde een tandarts uit Alphen aan de Rijn bij de fittie tussen de FIFA en Bavaria? Waarom werd Wilma Nanninga van De Telegraaf zo boos op Bassie? Wat is de guerrillakracht van Breda? En waarom is guerrillamarketing het nieuwe marketing.

 

Lees het in mijn nieuwe boek 'De Guerrillamarketing Revolutie'. Als opwarmertje kun je hier gratis een e-book downloaden. Over straatguerrilla. Veel leesplezier.

 

Plaats reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

6 reacties

Bart Bosters

Die nemen we mee! Geven is het nieuwe krijgen... Bedankt!

Bart Bosters

Ik hoopte eigenlijk jouw boek te krijgen, Cor, maar ik word doorgelinked naar 'Egostrippen' van Rick van Asperen.

Yvette

Ik ben benieuwd!

Margaret Rekers

Het artikel klinkt inspirerend. Ik ben benieuwd naar het e-book en natuurlijk ook naar die grote versie.

cor

@margaret hoop dat het boek je voldoende kan inspireren
@bart met dat linkje was een hick-up zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt

cor

@margaret hoop dat het boek je voldoende kan inspireren
@bart met dat linkje was een hick-up zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt

Pagina's